Skip to main content
norsk uttalekurs

Norsk uttalekurs

Har du et ønske om å bli bedre forstått på norsk? Nå kan du forbedre din norske uttale med vårt uttalekurs på nett.

Passer for alle

Norsk uttalekurs passer for alle som ønsker å jobbe med og forbedre sin norske uttale. Enten om man er på høyt eller lavt nivå i norsk er det viktig å jobbe med uttalen sin slik at man lettere kan gjøre seg forstått.

Bli bedre i norsk uttale

På kurset vil du lære ulike teknikker som hjelper deg å få en bedre norsk uttale slik at du blir bedre forstått, unngår misforståelser og lettere kan kommunisere og vise hva du egentlig mener. Målet med kurset er at deltakerne skal kunne bruke norsk språk på en effektiv og strategisk måte.

B2 intensiv kurs

Sitat fra kursdeltaker

“Uttalekurset jeg gikk på våren 2021 var spennende og lærerikt. Da jeg kom til Norge lærte jeg språket, men uttale var en annen sak. Gjennom uttalekurset har jeg lært hvordan man former de ulike lydene. Dette har gjort at jeg nå snakker tydeligere og med bedre intonasjon.”

Raul, 39 år
Drosjesjåfør fra Mexico som har bodd i Norge i 10 år

Hva får du?

Uttalekurset inkluderer tre kursdager à 2 timer med undervisning og oppfølging av instruktør. Det vil også bli gjennomført tre tester av deltakerne for å måle hvilket nivå den norske uttalen ligger på både før, underveis og 2-3 måneder etter kurset. På denne måten vil du enkelt kunne se din egen utvikling i norskuttale.