Bedrifter og offentlige etater

Vi tilbyr skreddersydde norskkurs for bedrifter og offentlige etater. NoTe tilbyr både nettkurs på alle nivåer i norsk, samt at vi lager skreddersydde kurs med arbeidsrettet norsk som brukes på deres arbeidsplass.

Bedriftskurs i norsk

Våre faglige og dyktige lærere utarbeider kurs i arbeidsnorsk tilpasset din bransje. Det kan for eksempel være norskkurs for:

  • Håndverkere
  • Helsearbeidere
  • Restaurant- og hotellbransjen
  • Bygg og anlegg
  • Skjønnhetspleie
  • Og andre yrker

Norskkurs tilpasset de ansatte og bransjen

Kursene inneholder språkopplæring som vil være svært nyttig på deres arbeidsplass. Vi kan også legge inn elementer i kursene som tar for seg språk i e-poster, presentasjoner og lignende, slik at deltakeren kan presentere seg på en riktig måte. Godt språk i faget er viktig både for at kolleger skal forstå hverandre, og slik at man kan ha god dialog med kunder.

Ta kontakt så finner vi ut hva vi kan hjelpe deg og dine ansatte med. Vi har lang erfaring med norskopplæring og tilpasser oss den enkeltes nivå. I kurset er man aktiv deltaker og lærer mye gjennom forskjellige aktiviteter.

Norskkurs på nett

Vi får mange bestillinger fra kommuner og NAV på våre nettkurs. Nettkursene er et fleksibelt tilbud for deltakerne. Våre norskkurs er på alle nivåer, fra A1 til C1, og vi kan tilpasse kursene til deltakerens behov. 

Se våre kurs her.

Norskkursene våre forbereder elevene til å ta Norskprøven og Bergenstesten, som er viktige milepæler for å få jobb eller komme inn på universitet og høyskole i Norge.

Å ta norskkurs på nett gir eleven stor fleksibilitet i hverdagen og man kan enklere kombinere det med andre aktiviteter eller arbeid. Mange av kursene har én time med lærer inkludert hver måned, i tillegg til full tilgang på nettkurset. Man kan også utvide med flere timer med lærer hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med oss om du trenger veiledning på hvilket kurs som kan være aktuelt for din deltaker. Vi har flere valg basert på dine mål og tidligere ferdigheter.

Kontakt