Skip to main content

Våre kanaler

Vi tilbyr norskopplæring på mange forskjellige kanaler, slik at du kan finne en måte å lære norsk på som passer deg aller best. I tillegg til våre nettkurs har vi mange gratisressurser som er beskrevet under. Vi håper alle våre plattformer vil gi deg mange gode læringsopplevelser og motivere deg til å bli bedre i norsk!


Nettkurs

NoTe er en nettskole som tilbyr nettbaserte kurs i norsk og engelsk, samt samfunnsfag og samtaletreningskurs. Vi har kurs på alle nivåer, fra A1 til C1. Kursene er perfekt for deg som skal forberede deg til norskprøven og Bergenstesten, og du får kurs tilpasset ditt nivå. Våre lærere gir personlig oppfølging på de fleste av kursene. Nettkurs passer for deg som trenger en fleksibel måte å lære norsk på.


YouTube – Norsklærer Karense

På sin YouTube-kanal lager norsklærer Karense videoer til sine 90.000 følgere og andre som titter innom. Videoene er om norsk språk, grammatikk, uttale, informasjon om norskprøver og Bergenstesten og tips til hvordan du kan lære norsk. I tillegg er det videoer om norsk kultur og norske tradisjoner. Det kommer nye videoer hver uke.


Facebookgruppe – Norsklærer Karense

I Facebookgruppen «Norsklærer Karense» får du tips til hvordan du kan lære mer norsk og informasjon om norskprøver og eksamener. Gruppen har over 60 000 medlemmer, og her kan du stille spørsmål om grammatikk og språk og dele erfaringer og tips med andre som også lærer norsk. Våre lærere er også med i gruppa og svarer på spørsmål, og gjør det til et interaktivt forum for norskopplæring. 


Podkast – Norsklærer Karense

Podkasten til Karense hjelper deg å forbedre din lytteforståelse og lære om nye temaer. Det kommer en ny episode hver uke, og du kan lytte mens du gjør andre ting, som for eksempel kjøer bil, tar kollektivtransport, vasker huset, lager mat eller går en tur. Nivået på podkasten er ca. B1, og handler om alt fra norsk dagligliv og reiser til nyheter, ting som skjer i samfunnet og norskprøver. Podkasten har ca. 20.000 lyttere og over 90 episoder.


Instagram – @norsklaerer_karense

Du finner Karense på Instagram der hun deler ord og uttrykk på norsk, sammen med bilder fra sin hverdag. Følg Norsklærer Karense på Instagram og bli inspirert og motivert til å lære norsk.

Webinar

Følg med når Karense underviser live. Webinar er forelesninger via video, hvor deltakerne kan stille spørsmål og delta i undervisningen. Webinarene omhandler forskjellige temaer, fra grammatikk til norskprøve. Hvis du ikke kan være med live, får du tilgang på videoen etterpå. 

Kontakt