Permanent opphold og statsborgerskap

Våre nettkurs hjelper deg på veien mot permanent opphold eller statsborgerskap. Vi har fleksible norskkurs på nett, på nivåer fra A1 til C1. Alle våre kurs er godkjent av Kompetanse Norge, og kan brukes som dokumentasjon når du skal søke om permanent opphold i Norge eller statsborgerskap via UDI og politiet.

Se våre kurs for Permanent opphold og statsborgerskap.

Hver time du studerer på nettkurset kvalifiseres til timene som kreves i søknaden til UDI og politiet. Mens du jobber med kurset, har du til enhver tid kontroll på hvor mange timer du har studert. 

For nettkurs godkjenner UDI maks 48 timer per måned, og i tillegg må du ha 1 time privatundervisning med lærer i måneden. Alle oppgaver du sender inn på nettkurset blir korrigert og vurdert, og dette er også viktig personlig veiledning. Personlig veiledning fra lærer er inkludert i de fleste av våre kurs. Du kan også bestille flere timer med lærer om du ønsker det. Du kan bestille så mange timer samtaletrening du selv ønsker. Bestill samtaletrening her.

Krav for innhold i opplæring

For arbeidsinnvandrere fra utenfor Schengen og Europa er det påkrevd med 250 timer norsk, og for de som er gift med norsk statsborger er det påkrevd 550 timer norsk for å få permanent opphold. I tillegg må du ta 50 timer med samfunnskunnskap.

Norskkurs på nett

Vi er godkjent av Kompetanse Norge til å utføre norskopplæring og samfunnsfagkurs på nett. I tillegg har vi også godkjenning for fysiske kurs. Kursene våre er fleksible og du kan studere når det passer deg. Se kursene du kan velge mellom her.

Hos oss får du dedikerte lærere som følger hver elev opp på en grundig måte, og som tar seg tid til å gi betydningsfulle tilbakemeldinger. Alle våre lærere er utdannede lærere med mange års erfaring, og de vil hjelpe deg til å nå dine mål. Les mer om våre lærere her.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til å finne ut hvilket nivå du ligger på eller hjelp til å velge kurs. 

Kurs i samfunnskunnskap

I kurs i samfunnskunnskap får du en grundig introduksjon til det norske samfunnet, det politiske systemet og det norske levesettet, samt rettigheter og plikter for hver norske borger. Du skal gjennom 7 forskjellige emner, og for hvert emne skal du skrive en oppgave samt ha 30 minutters diskusjon med din nettlærer. Både oppgavene og samtale med lærer må være fullført for å få kursbevis. 

Vi har utviklet vårt helt eget nettkurs i samfunnskunnskap, noe vi er veldig stolte av. Kurset er interaktivt og tar deg gjennom en reise i hvert kapittel. Du blir presentert mindre stoff om gangen, noe som gjør det enklere å komme gjennom. I hvert kapittel er det mindre prøver du må ta for å komme videre. 

Meld deg på

Velkommen til vår nettskole, vi håper du finner et kurs som passer deg og din hverdag. Etter at du har kjøpt et kurs hos oss får du tilgang til kurset innen 24 timer.

Kontakt