Skip to main content
Norsklærer Karense i media

Norsklærer Karense i media

Det er hyggelig når noen vil skrive om meg eller intervju meg i media. Den siste tiden har jeg blitt intervjuet av tre personer, Anne Brit Sande som jobber for avisa Utrop, og Ali Husain, en syrisk mann som er frilansjournalist og Katrina Svarca som studerer journalistikk ved OsloMet. Å være frilansjournalist betyr at man skriver for ulike aviser uten å være fast ansatt ett sted. Jeg har også blitt intervjuet før av Torhild Slåtto som var leder for organisasjonen Fleksibel utdanning i mange år. Det var hyggelig at Torhild ville intervjue meg. Og i mai ble jeg intervjuet på podkast av Irina Lee som har skrevet boken SPIS DEG FRI.</p>
<p>At noen nå vil intervjue meg og takk meg for jobben jeg gjør, setter jeg stor pris på. For meg er det viktig å gjøre noe for andre, noe som kan få folk til å føle seg bedre. Det er derfor jeg startet YouTube-kanalen min. Jeg hadde jobbet mye frivillig i utlandet, men bestemte meg for å gjøre noe frivillig her i Norge. Snart har jeg hatt kanalen min i snart 5 år og nå har jeg over 86 000 følgere på YouTube, det er utrolig!


Her kan dere lese artiklene som ble skrevet om meg og lytte til podkasten til Irina:


Artikkel i Nettavisen 2023, les artikkelen her.

Artikkel i Nettavisen 2022, les artikkelen her.

Artikkel skrevet av Anne Brit Sande i avisa Utrop, les artikkelen her.
Artikkel skrevet av Ali Husain i avisa Fredrikstad Blad, les artikkelen her.
Artikkel skrevet av Torhild Slåtto om fleksibel utdanning, les artikkelen her.
Artikkel skrevet av Katrina Svarca i nettavisen Journalen, les artikkelen her.

Artikkel skrevet av Eli Bondlid i avisa Bydeposten, les artikkelen her.

Artikkel skrevet av Torhild Slåtto om gratis nettkurs for ukrainske flyktninger, les artikkelen her.

Artikkel skrevet av Martine Myhre i avisa Aker avis Groruddalen, les artikkelen her.

Podkast-episode i podkasten SPIS DEG FRI, intervju av Karense med Irina Lee, lytt til podkasten her.

Podkast-episode i podkasten fra Fleksikonferansen 2020, samtale mellom Karense og Lektor Lomsdalen, lytt til podkasten her.

Podkast-episode i podkasten «Digitalsnakk» fra Kompetanse Norge, en samtale mellom Karense og Merete Heintz fra Johannes læringssenter, lytt til podkasten her.

Innlegg på Fleksikonferansen 2020, hør Karenses innlegg om engasjerende kursdesign, lytt her.