Skip to main content

Norskkurs på nett for alle nivåer

Velkommen til Karenses nettskole NoTe Norwegian Teaching – med norskkurs på nett for alle nivåer. Våre norskkurs forbereder deg til norskprøven og Bergenstesten, og er godkjent av UDI og Kompetanse Norge. Nettkursene holdes av kompetente lærere som har norsk som morsmål, og som lenge har jobbet med norskopplæring på ulike måter.

Fleksibilitet med nettkurs

Våre kurs er nettbaserte og dermed veldig fleksible. Studer når og hvor du vil! Kursene passer for folk i alle livssituasjoner, enten du er travel og jobber mye, er hjemmeværende eller studerer. 

Vi har kurs på nivåene A1, A2, B1, B2 og C1. Du kan dermed velge kurs enten du er nybegynner eller allerede har et høyt nivå og vil videreutvikle deg. Vi anbefaler 2-3 timer med arbeid hver dag for å få maksimal utnyttelse av kursene. 

Gode lærere og kurs med kvalitet

Nettskolen ble startet opp i 2015. Karense har brukt sin erfaring fra over 15 år som norsklærer til å lage norskkurs som gir resultater. Nettskolen har et helt team av kvalifiserte norsklærere som veileder våre studenter. Sammen med nettkursene kan du benytte deg av våre gratisressurser, blant annet Karenses YouTube-videoer, podcast, talemeldinger og Facebookgruppe. 

Les mer om våre forskjellige kanaler.

Kurs med personlig veiledning

Nettkursene i norsk inneholder lese-, lytte-, skriveoppgaver, og taleopptak. Skriveoppgavene som leveres inn blir lest, korrigert og vurdert av våre lærere. Her får du tips til hvordan du kan gjøre det enda bedre neste gang. Les mer om hvert kurs for å se hva som er inkludert eller send oss en e-post.

Se våre kurs

Det er også inkludert 1 time samtale med lærer per måned på mange av kursene. Disse timene kan brukes til samtaletrening, hvor du kan forbedre uttalen din og bli bedre til å snakke norsk, ikke bare skrive og lese. Du kan også bruke timen til å gå gjennom grammatikk du er usikker på eller forberede deg på et jobbintervju, for eksempel. 

Etter timen får du et samtaledokument med ting du har lært, ord du må øve på og lenker til nyttige ressurser for deg.

Engelskkurs på alle nivåer

NoTe tilbyr også engelskkurs på alle nivåer, samt businessengelsk. Vi har nettkurs som går fra 1-6 måneder, opp til B1. Ønsker du et høyere nivå etter å ha fullført kurset kan du bestille timer med lærer. 

Engelskkursene passer ikke bare for deg som skal lære engelsk, men også for deg som trenger å forbedre engelsken til TOEFL-test eller IELTS-test for å komme inn på universitet i utlandet. Vår lærer på engelskkurset er fra USA og bor i Norge.

Møt Karense

På YouTube-kanalen kan du lære fra Karense og få en smakebit av nettkursene. Se denne videoen for å oppleve hvordan våre nettkurs er:

Meld deg på

Vi ser frem til å se nye elever på kursene våre. Vi ønsker alle velkomne, uansett hvilket nivå du er på og hvor du skal. Vårt mål er at du skal bli flinkere i norsk.